Mobilretur 2015

E-post Skriv ut PDF

 

Nasjonal innsamling av brukte mobiltelefoner

Fra i dag og fram til 15. sept. 2015 kan du være med på et løft for miljøet i Ringebu

Ringebu-Fåvang Håndballklubb i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samler inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. Du kan levere mobiltelefoner på flg. steder:

Fåvang: Bunnpris - Kvitfjelltunet Bensin - Coop Prix

Ringebu: Kiwi – Mega - Coop Elektro - Bunnpris - Ringebuhallen

 

Vi deltar i denne innsamlingen for å bidra til at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til Ringebu-Fåvang Håndballklubb så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for klubben, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk.

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

På de aktuelle innsamlingsstedene er det utsatt bøtter som er merket

Mobilretur – Ringebu-Fåvang Håndballklubb.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt din lokale håndballklubb ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden og lever de i bøtter på de angitte oppsamlingsplassene så snart som mulig. Du støtter oss med kr. 30,- pr. levert telefon.

På forhånd takk for din støtte!

Ringebu-Fåvang Håndballklubb

Kent Rune Godlien Arnt Arild Bekkemellem Lars Øyvind Godlien Bjarne Ingar Berg

Tlf 90096477                  tlf 95787775                           tlf 99203167                          tlf 90927963

 

Samarbeidspartnere

Siste nytt